Kuben-Hassel 3-5 (1-3)
1-0 Johan Skog (Khoger Friad Hammad, Andreas Sundqvist)
2-3 Kristoffer Lundqvist (Anton Granat)
3-3 Johan Skog (Sinan Akdag)

Vi börjar matchen bra. Får en hörna redan i första minuten och i den 3:e gör Johan Skog 1-0. Sen fortsätter pressen mot Hasselmålet men vi har svårt att få bollen i mål. Hassel har ett bra tryck mot oss mellan 11-14 minuten som sedan avtar och sen trycker vi på igen. Deras kvittering kommer på fast situation där vi allt som oftast har problem. I den 41:e minuten får Johan Skog ett friläge men deras målvakt gör en bra benparad och på den efterföljande kontringen gör Hassel 1-2. Det är bara konstatera att det är små marginaler i fotboll. 2-1 till oss så tror jag att matchen fått en annan utgång. I halvtid är det flera som vill kliva av. Men till slut fick vi in 11 spelare som ville fortsätta. Och dom gör det bra. Hassel gör återigen mål på en kontring där försvaret inte riktigt hängde med. Men grabbarna på banan biter ihop och börjar äta in försprånget. 2-3 gör Kristoffer Lundqvist och 3-3 gör Johan Skog. Då var vi riktigt pågång. När det är 5 minuter kvar får Hassel en hörna och man blir lite orolig. Vet inte vad som händer men 3-4 blir det. Ännu en fast situation där vi inte är med. Att det sen blir 3-5 är inget att säga om. Vill ändå ge beröm åt Åke Johansson som kom in på högerbacken i andra halvlek och gjorde det bra. Sean gjorde vad han kunde för att driva på grabbarna. Skog är ju alltid livsfarlig och för det mesta är det han som ligger bakom våra målchanser.